Központi képernyőkezelés

Szoftverünkkel egy központi helyről szerkeszthető, módosítható és szinkronizálható az összes rendelkezésre álló képernyő tartalma. Nincs szükség egyedi megoldásokra a különböző helyeken lévő képernyők tartalmának irányítására, hiszen minden központilag, egy normál számítógép segítségével történik. 100%-ban egységes, vagy akár képernyőként egyedi tartalom megjelenítése is lehetséges, egyedi igények szerint a tartalom akár képernyőként is módosítható, szerkeszthető. A különböző helyszíneken az áram és az internet biztosításon kívül nincs dolga a kollégáknak, a megjelenő tartalom egy központi helyről kezelhető, irányítható.

Akció és kampánykezelés

Szoftverünkkel egységes központi kampányokat vagy lokálisan, egyedi helyszínekre kialakított akciókat is meg tud jeleníteni a flottába tartozó összes képernyőn anélkül, hogy a helyszíni beállításokat kellene módosítani. Minden közzététel vagy változás egy központi számítógépről elvégezhető, a frissítések pedig azonnal megjelennek. A különböző helyszíneken lévő alkalmazottak leterheltége csökkenthető azáltal, hogy nekik nincs teendőjük a kijelzők tartalmával kapcsolatban, hiszen minden frissítés vagy új tartalom a weben keresztül a központból érkezik.

Szakértői rendszer kapcsolat (készlet, árazás, technikai adatok)

Szoftverünk integrálható bármilyen készlet kezelő, árakat, technikai adatokat vagy specifikációkat tartalmazó adatbázissal vagy rendszerrel, ezáltal a képernyők intelligens, a szükséges információt azonnal megjelenítő felületekké válhatnak. A korábbinál sokkal részletesebb vásárlói tájékoztatás, ezáltal jóval magasabb azonnali értékesítés, hosszabb távon pedig jobb ügyfél elégedettség érhető el megoldásunk használatával.

ROI

Szoftverünk használatával a korábbi megoldásoknál sokkal gyorsabb, részletesebb, naprakészebb vásárlói tájékoztatás érhető el, ezáltal az azonnali értékesítés, a több elégedett vevővel pedig magasabb ügyfél elégedettség érhető el.

Ingyenes szóróújság megszűnése

Egy jelentős vásárlói tájékoztató felület, az ingyenes reklámújság hamarosan megszűntetésre kerül, a vásárlók ezért kevesebb információval érkeznek majd a jövőben az üzletekbe, ezért kiemelt fontosságú, hogy ott minél több, minél testre szabottabb információt tudjunk nekik átadni. Szoftverünk segítségével az üzletekben akár egységes, akár képernyőként egyedileg testre szabott információk megjelenítésére lesz lehetősége, melyet egy központi helyről irányíthat, változtathat, szerkeszthet.

A képernyő eladható hirdetési felület számára is

Szoftverünk segítségével nem csak saját tartalmak, hanem egyéb reklámok is nagyon egyszerűen megjeleníthetők lesznek, a képernyők intelligensekké válnak, így más cégek számára reklámfelületként azonnal értékesíthetők lesznek. Kereszt promóciók, kiemelések, statikus vagy dinamikus reklámok is szóba jöhetnek, bármilyen előre gyártott, vagy a szoftver saját szerkesztő programjával elkészített grafikai anyagok azonnal megjeleníthetők lesznek.

Visszajelzés vevői elégedettségről

Szoftverünk segítségével érintőképernyői vásárló visszajelzés mérésére szolgáló felületekké is válhatnak, mely üzletfejlesztési szempontból egy kifejezetten fontos tevékenység. Elégedettség mérés, termékfejlesztési igények felmérése vagy bármilyen egyéb vásárlói visszajelzés azonnal begyűjthetővé és összesíthetővé válik rendszerünk használatával.

Off the shelf értékesítés

Az üzlethelyiségekben található képernyők aktív kommunikációs felületekké válnak szoftverünk segítségével, mely többek között arra is képessé teszi a képernyőket, hogy a vásárlók a helyszínen éppen aktuálisan nem elérhető termékekre is előrendelést adhassanak le. Ez a megoldás szinte korlátlanul növeli az eladható termékek skáláját, ezáltal a vásárlói elégedettséget.

Árcimke leolvasás

A szoftverünk segítségével intelligens felületekké váló kijelzők többek között vonalkód leolvasásra is alkalmassá tehetők, így a vásárlóknak azonnal részletes ár vagy termék információk nyújthatók. A klasszikus ár leolvasó rendszereknél sokkal innovatívabb megoldást kínálunk, hiszen rendszerünkkel nem csak ár, hanem vonalkód alapján bármilyen termék vagy készlet információ is azonnal elérhetővé és megjeleníthetővé válik. Szoftverünk bármilyen már meglévő készletet, termék információt vagy specifikációt tartalmazó rendszerrel vagy adatbázissal integrálható.

Ajánlói rendszer, cross sales, upsales

Az üzlethelyiségekben kihelyezett kijelzők szoftverünk segítségével intelligens képernyőkké válnak, melyek bármilyen készletet, vagy termék információt tartalmazó programmal vagy adatbázissal szinkronizálva valós idejű vásárlói ajánló rendszerré válhatnak. A képernyők alkalmassá válnak arra, hogy a vásárlók által választott termékek mellé személyre szabottan kiegészítő termékeket ajánljanak. Ez közvetlenül növeli a vásárlói tájékoztatás minőségét és a helyszíni értékesítést.

Rugalmas árazás

Szoftverünk segítségével minden a rendszerben lévő kijelző tartalma egyedileg, vagy összehangoltan valós időben változtatható egy központi számítógépről. Az aktuális igényeket felmérve pillanatok alatt lehet akciókat hirdetni, a fogyasztói igényekre gyorsan reagálni.

Személyzet képzési idejére és előzetes ismereteire nem érzékeny rendszer

Rendszerünk egyik nagy előnye, hogy képernyőként nem igényel helyszíni beavatkozást, hiszen minden a rendszerben lévő képernyő tartalma egy központi helyről szerkeszthető, módosítható. A gyorsan rotálódó helyszíni személyzetet nem kell betanítani a használatára, hiszen minden módosítás egy központi helyről tud megvalósulni. Előre elkészített, vagy a program beépített és nagyon könnyen használható szerkesztő részével előállított tartalmak is pillanatok alatt megjeleníthetők.

Tömeges testreszabhatóság

Szoftverünk segítségével a rendszerben lévő összes kijelző tartalma akár egyszerre egységesen, vagy külön-külön egyedileg is szerkeszthető, módosítható. Saját tartalmak, vagy reklámanyagok is megjeleníttethetők gyorsan, kényelmesen. A kijelzők segítségével egységes kampányok, vagy különböző helyszínekre egyileg kialakított akciók vagy promóciók is futtathatók.

Termékösszeállítás (pl. hamburger, pizza stb)

Szoftverünk segítségével az érintő kijelzős képernyők rendelés felvevésére és egyedileg összeállított ételek (hamburger, pizza stb) összeállítására alkalmas felületekké válnak. Segítségükkel a vendégek maguk állíthatják össze a rendelésüket, ellenőrizhetik, hogy mit szeretnének, ezáltal csökkenthető a hibák száma, és gyorsítható a rendelés folyamata.

Vendégedukáció

Reklámfelület

Szoftverünk segítségével nem csak saját tartalmakat vagy információkat jeleníthet meg, kijelzői azonnal értékesíthető reklámfelületekké válnak. A saját tartalmak melletti egyéb reklámanyagokkal azonnal bevétel növekedést érhet el, a tájékoztatás minőségének azonnali jelentős javulása mellett így a rendszer kiépítésének költségei is nagyon hamar visszatermelhetők.

Reklámfelület

Szoftverünk segítségével nem csak saját tartalmakat vagy információkat jeleníthet meg, kijelzői azonnal értékesíthető reklámfelületekké válnak. A saját tartalmak melletti egyéb reklámanyagokkal azonnal bevétel növekedést érhet el, a tájékoztatás minőségének azonnali jelentős javulása mellett így a rendszer kiépítésének költségei is nagyon hamar visszatermelhetők.

Tájékoztató felület / tartalom közlő felület

Rendszerünkkel az összes rendelkezésre álló kijelző intelligens felületté változik, melyek tartalma összehangoltan, vagy akár egyedileg is módosítható. Saját tartalmak, információ, saját vagy harmadik fél reklám anyagai is egyszerűen megjeleníttethetők egy központi számítógép segítségével. Akár előre elkészített, akár a szoftver saját, nagyon egyszerűen kezelhető szerkesztői felületével készített anyagok is pillanatok alatt meg tudnak jelenni, képernyőnkként külön-külön szerkesztett vagy egységes tartalommal.

Foglalt / nem foglalt jelzés

Szoftverünk segítségével egy központi helyről irányíthatók a különböző helységek foglaltságát jelző kijelzők is. Rendszerünk bármilyen foglalási rendszerrel integrálható, így beavatkozásra sincs szükség ahhoz, hogy a kijelzők mindig naprakész információt mutassanak. Ezáltal csökkennek az esetleges dupla foglalások, harmonikusabbá válik az üzemeltetés és a működés.

Dinamikus evakuálás

Manapság egyre alapvetőbb követelmény a dinamikus evakuálási terv, mely a probléma lokációjától függően alternatív menekülési útvonalakat kínál a bent tartózkodóknak. Rendszerünk kifejezetten alkalmas az ilyen tervek azonnali megjelenítésére szükség esetén, hiszen minden egyes kijelző tartalma egyedileg szerkeszthető, változtatható.

Jegyértékesítés, foglalási rendszer

Rendszerünk (többek között) jegyértékesítési vagy foglalási rendszerrel is integrálható, így a kijelzők igény esetén valós idejű tájékoztatást tudnak nyújtani a közönség számára az elérhető, vagy éppen a már lefoglalt jegyekről.

Minősítési rendszer, visszajelzések

Szoftverünk segítségével az érintő funkcióval rendelkező képernyői (tabletek, okos kijelzők stb.) elégedettség vagy bármilyen egyéb visszajelzés mérésére alkalmas eszközökké válnak. A fogyasztó elégedettség növelése szempontjából mindig nagyon fontos, hogy tudjunk hol van igény fejlesztése, min kell javítani, ehhez kínálunk naprakész megoldást. Rendszerünk bármilyen más rendszerrel integrálható, így akár azonnal élesíthető.

Kamera és szenzor rendszer

Rendszerünk bármilyen kamera vagy szenzor rendszerrel (más rendszerrel) azonnal integrálható, így szükség esetén bármelyik a rendszerben lévő kijelzőn ezek képei azonnal megjeleníthetők. Normál esetben a kijelzők tájékoztató vagy reklám felületként használhatók, probléma esetén viszont azonnal elő képet tudnak mutatni.

Sport menedzsment (vagy más szakértőio rendszer) integráció

Time code

Színházak és filmstúdiók speciális igénye, hogy a time code minden lehetséges helyszínen nagyon pontosan és egységesen jelenjen meg, hiszen ez adja a forgatások, próbák és előadások összehangoltságának alapját. Rendszerünk tökéletesen alkalmas erre a feladatra, hiszen segítségével a rendszerben lévő összes kijelzőt egységesen lehet vele kezelni, ugyanazt a time code-ot tudjuk az összes felületen megjeleníteni. Nincs csúszás vagy félreértés, hiszen mindenhol ugyanaz a code látható.

Hálózat

Szoftverünk segítségével az összes rendelkezésre álló képernyő tartalma egyszerre szerkeszthető, egy központi helyről kezelhető. Nincs szükség képernyőként külön-külön folyamat megszervezésére a megfelelő tartalom megjelenítése érdekében, nincs elfelejtett vagy elrontott grafikai anyag, hiszen az egy központi számítógép segítségével bárhonnan, bármikor alakítható minden egyes kijelző esetében. A fizikailag külön-külön helyeken lévő képernyők akár 100%-ban egységes, akár egyedi igények szerint eltérő, akár egymással szinkronban lévő és kommunikáló tartalmak megjelenítésére is alkalmas hálózatot alkotnak.

Testre szabhatóság lehetősége

Minden képernyő egyszerre, egy központi helyről kezelhető, szinkronizálható, egységesíthető, vagy egyedi igények szerint módosítható. A hálózatban lévő képernyők akár 100%-ban egységes, akár képernyőként egyedire módosított tartalmak megjelenítésére alkalmassá válnak. Minden tartalom egy központi helyről módosítható, nincs szükség egyedileg szervezett folyamatokra a megjelenített tartalom szerkesztéséhez, módosításához, egységesítéséhez, testre szabásához.

Kampány felületként használható

Szoftverünkkel a marketing kommunikációs eszközök tára is jelentősen bővül, hiszen a korábbi statikus tartalmakkal ellentétben szoftverünkkel intelligens felületek jönnek létre, melyek egymással szinkronban vannak, együtt alakíthatók, akár képernyőként külön-külön is. Az ügyfelek képernyői általában a POS helyszínekhez közel találhatóak, ezért értékesítés növelésre kiemelkedően jól használhatók az egyedi tartalmak megjelenítésére alkalmassá váló felületek. Egységes központi kommunikáció, vagy helyszín specifikus egyedi tartalom is azonnal megjeleníthető egy központi helyről. Nincs szükség képernyőként eltérő folyamatok megszervezésére a módosítások érdekében, hiszen minden változtatás egy központi helyről kezelhető.

Tömegesen testre szabható (szenzorokkal)

Szoftverünkkel a rendelkezésre álló képernyők azonnal intelligens kijelzőkké válnak, melyek akár egymással, akár a célcsoporttal tudnak közvetlenül, egyedi tartalom megjelenítésével kommunikálni. Azonosítás vagy irányított folyamat alapján minden kijelző egyedi tartalom megjelenítésére alkalmassá válik, a szükséges változtatásokhoz nincs szükség helyszíni jelenlétre, minden egy központi helyről kezelhető egy normál számítógép segítségével.

Könnyen kezelhető szerkesztő felület

Szoftverünk saját tartalom szerkesztő felülettel rendelkezik, így amennyiben nem központilag készített anyagot kell megjeleníteni, vagy specifikusan egyedi tartalom megjelenítésére van szükség, az azonnal elkészíthető bárki által. A tartalomszerkesztő kifejezetten könnyen kezelhető, használatához nincs szükség grafikusi végzettségre vagy grafikusi programok korábbi ismeretére. Nehézségében nagyjából a Power Point szintjén van, használata bárki által könnyen és gyorsan megtanulható.