Are dormant IDs disabled or deleted after a set period of time? If Yes, what is the set time period ?
Wallboard Admin Staff asked 1 év ago

A tokenek érvénytelenítése 30 perc inaktivitás után történik, ilyenkor a felhasználónak újra be kell jelentkeznie. A felhasználót nem töröljük.